مقاله های دیبارو

طرز تهیه لازانیا به سبک رستوران دیبارو در 3 سوت !

طرز تهیه لازانیا - طرز تهیه لازانیا در فر

لازانیا یه جور پاستای ورقه‌ای مسطح و پهن هست که یه غذای ایتالیایی خیلی خوشمزه و پرطرفدار هم به حساب میاد.

این غذا رو با لایه‌های لازانیا، سس مخصوص و پنیر پیتزا درست می‌کنن. سس لازانیا هم معمولاً از گوجه‌فرنگی، گوشت چرخ‌کرده، پیاز، سیر و ادویه‌ها تهیه میشه.

طرز تهیه لازانیا خیلی ساده‌ست، فقط کافیه سس رو آماده کنی، لازانیا رو بپزی و بعد لازانیا، سس و پنیر رو توی یه ظرف لایه‌بندی کنی و بذاری توی فر تا پنیر آب شه و طلایی بشه ولی در ادامه با ما باش تا به طور کامل طرز تهیه لازانیا رو آموزش ببینی.

لازانیا رو می‌تونی با هرچی که دوست داری مثل گوشت، مرغ، سبزیجات و انواع پنیرها درست کنی.

خلاصه که یه غذای کامل و خوشمزه‌ست که هم می‌تونه یه وعده غذایی کامل باشه و هم برای مهمونی و دورهمی عالیه.

همانطور که می دانید لازانیا مانند پاستا از غذاهای کشور ایتالیا می باشد که این غذا در سراسر جهان از محبوبیت باورنکردنی برخوردار است.
اغلب مردم معمولا سعی میکنند لازانیا را برای پختن در فر قرار دهند که در ادامه نیز به طرز تهیه لازانیا در فر در سایت کافه رستوران دیبارو خواهیم پرداخت. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه لازانیا

  • لازانیا : 1 بسته کامل
  • قارچ : 300 تا 400 گرم
  • 300 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد فلفل دلمه ای
  • پنیر پیتزا : 300 تا 500 گرم
  • روغن به میزان لازم
  • سس کچاپ : 1 یا 2 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی : 3 عدد متوسط یا بزرگ
  • پیاز : 1 عدد
  • سوسیس : 200 تا 300 گرم
  • نمک ، پودر سیر و فلفل به میزان لازم

بیشتر بخوانید : طرز تهیه خمیر پیتزا

طرز تهیه لازانیا
طرز تهیه لازانیا به سبک رستوزان دیبارو

طرز تهیه لازانیا بدون فر با مواد لازم

طرز تهیه لازانیا ساده تر از آن است که تصورش را میکنید. زیرا با استفاده از مواد اولیه لازم با ساده ترین روش آماده می شود.

مرحله 1

برای تهیه لازانیا ابتدا پیازی که آماده کرده اید را پوست بگیرید و سپس آن را بشویید و بعد از شستن، آنرا به صورت نگینی خرد و ریز کنید. پس از همه این مراحل پیاز را با مقداری روغن در ماهی تابه سرخ کنید.

مرحله دوم تهیه لازانیا

در ادامه گوشت چرخ کرده را که از قبل تر بیرون گذاشته اید تا به دمای محیط برسد را باید به پیاز ها اضافه کنید. سپس باید گوشت را تفت دهید تا سرخ شود.

مرحله سوم

در این مرحله باید سوسیس ها را با قسمت دنده درشت رنده ، رنده کنید. نکته لازم برای طرز تهیه لازانیا این است که کسانی که رژیم هستند می توانند به جای سوسیس از مرغ استفاده کنند.

مرحله چهارم برای تهیه لازانیا

در این مرحله ، سوسیس هایی که را قبل تر رنده کرده اید را به گوشت اضافه کنید و سپس تفت دهید. سپس سوسیس ها را کاملا سرخ کنید و بگذارید با پیاز و گوشت ترکیب شوند.

مرحله پنجم

یک عدد فلفل دلمه ای که برای تهیه لازانیا آماده کرده اید را بشویید و به صورت نگینی ریز ریز کنید

طرز تهیه لازانیا در فر
طرز تهیه لازانیا در فر

مرحله ششم از طرز تهیه لازانیا

نمک را همراه با پود سیر و فلفل به مواد لازانیا اضافه کنید تا مواد لازانیا طعم دار شود. اگر علاقه ای به اضافه کردن دیگر ادویه ها به لازانیا دارید، می توانید از آویشن استفاده کنید که طعم بی نظیری به لازانیا می دهد.

مرحله هفتم

در این مرحله از طرز تهیه لازانیا باید قارچ ها را بشویید و به صورت ورقه ای خرد کنید.

در یک ظرف مناسب مقداری روغن اضافه کرده و سپس قارچ ها را با حرارات نسبتا بالا تفت دهید تا سرخ شوند. در اضافه کردن روغن دقت کنید تا مقدار آن بیش از حد نشود.

مرحله هشتم طرز تهیه لازانیا

در این مرحله پس از سرخ کردن قارچ ها، آن ها را به مواد لازانیا اضافه کنید و تفت دهید تا با مواد لازانیا به خوبی ترکیب شود.

مرحله نهم

3 عد گوجه فرنگی را پوست بکنید و با رنده ریز ریز کنید.

مرحله دهم برای تهیه لازانیا

گوجه فرنگی هایی را که رنده کرده اید را به مواد لازانیا اضافه کنید و سپس دوباره هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.

مرحله یازدهم

به مواد لازانیا یک قاشق غذاخوری سس اضافه کنید و سپس هم بزنید تا رنگ قرمز به خود بگیرد.

مرحله دوازدهم

در یک قابله با سایز مناسب آب بریزید و بگذارید تا بجوش بیاید.

بعد از بجوش آمدن آب، ورقه های لازانیا را به آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بعد از گذشت چند دقیقه نرم شوند.

مطلب دیگر در سایت دیبارو : طرز تهیه پاستا آلفردو

طرز تهیه لازانیا

نکته ای که در این مرحله از طرز تهیه لازانیا وجود دارد این است که نگذارید تا ورقه های لازانیا بهم بچسبد.

مرحله سیزدهم

لازانیا هایی که نرم شده اند را آبکش کنید و مقداری آب سر بر روی آن ها بریزید. پیشنهاد ما این است که ورقه های لازانیا را دور تا دور ظرف قرار دهید تا بهم نچسبند و یا نشکنند.

مرحله چهاردهم

ته تابه را که قصد دارید تا در آن لازانیا ها را بپزید با مقداری روغن چرب کنید. در این مرحله میتوانید از مقداری کره نیز برای چرب کردن ته تابه استفاده کنید.

مرحله پانزده از طرز تهیه لازانیا

یک لایه لازانیا را در ته تابه قرار دهید.

مرحله شانزدهم

سپس مواد لازانیاایی که تهیه کرده اید را روس ورقه های لازانیا بچینید و با قاشق روی آنرا صاف کنید.

در ادامه باید یک لایه پنیر پیتزا که برای تهیه لازانیا آماده کرده اید را روی مواد لازانیا بریزید.

سپس یک لایه دیگر لازانیا را روی پنیر پیتزا قرار دهید و شما باید تا آخرید ورقه لازانیا ادامه دهید

مرحله آخر از تهیه لازانیا

تقریبا کار تمام است و باید لازانیا را روی شعله قرار دهید تا هم مواد لازانیا پخته شود و هم پنیر پیتزای روی آن آب شود.

پس از نرم شدن پنیر لازانیای شما آماده است و شما میتوانید لازانیایی که به سبک کافه رستوران دیبارو پخته اید را نوش جان کنید !!!

طرز تهیه لازانیا - طرز تهیه لازانیا در فر

مهم ترین نکات طرز تهیه لازانیا بدون فر

می‌توانید از انواع مختلف سس برای تهیه لازانیا استفاده کنید، مانند سس آلفردو.

می‌توانید به جای گوشت چرخ‌کرده از مرغ نیز استفاده کنید.

اگر می‌خواهید لازانیای کم‌چرب تهیه کنید، می‌توانید از گوشت کم‌چرب یا مرغ بدون پوست استفاده کنید.

می‌توانید برای طعم دادن به لازانیا از ادویه‌های مختلف مانند آویشن، فلفل قرمز و پودر سیر استفاده کنید.

برای اینکه لازانیای شما ظاهر زیباتری داشته باشد، می‌توانید از سبزیجات تازه مانند جعفری یا ریحان برای تزیین آن استفاده کنید.

برای زیبا تر کردن لازانیا و نوش جان کردن در کنار لازانیا میتوانید از سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید. پیشنهاد میکنیم مقاله طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده به سبک رستورانی را در سایت ما مطالعه کنید.

طرز تهیه لازانیا بدون فر - طرز تهیه لازانیا

طرز تهیه لازانیا در فر

لازانیا، غذایی خوشمزه و پرطرفدار که اصالت ایتالیایی دارد و امروزه در سراسر دنیا با دستورهای پخت متنوعی طبخ می‌شود. در اینجا، طرز تهیه لازانیا در فر با گوشت چرخ‌کرده را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه لازانیا در فر

مواد لازم:

  • لازانیا: 500 گرم
  • گوشت چرخ‌کرده: 500 گرم
  • پیاز: 2 عدد
  • سیر: 3 حبه
  • فلفل دلمه‌ای: 1 عدد
  • قارچ: 200 گرم
  • گوجه‌فرنگی: 4 عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر موزارلا: 500 گرم
  • پنیر ریکوتا: 250 گرم
  • ریحان: به مقدار دلخواه
  • آویشن: به مقدار دلخواه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
طرز تهیه لازانیا

مراحل پخت لازانیا در فر

مراحل پخت:

  1. آماده کردن لازانیا: لازانیا را به مدت 2 تا 3 دقیقه در آب جوش و مقداری نمک بپزید تا کمی نرم شود. سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
  2. تهیه سس: پیازها را نگینی خرد کرده و با روغن زیتون در یک قابلمه تفت دهید تا نرم شوند. سپس سیرها را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر و بوی آنها آزاد شود.
  3. فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و به پیاز و سیر اضافه کنید. به تفت دادن ادامه دهید تا فلفل دلمه‌ای کمی نرم شود.
  4. قارچ‌ها را اسلایس کرده و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ‌ها نیز کمی نرم شوند.
  5. گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کرده و به همراه رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل سیاه، آویشن و ریحان به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید سس به مدت 20 تا 30 دقیقه بجوشد و غلیظ شود.
  6. آماده کردن مخلوط گوشت: گوشت چرخ‌کرده را در یک تابه جداگانه با روغن زیتون تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
  7. در یک کاسه، پنیر موزارلا و ریکوتا را با هم مخلوط کنید.
  8. لایه بندی: در یک ظرف پیرکس، ابتدا یک لایه سس بریزید. سپس ورقه‌های لازانیا را روی سس بچینید.
  9. روی لازانیا، یک لایه از مخلوط گوشت بریزید.
  10. روی مخلوط گوشت، یک لایه از مخلوط پنیر بریزید.
  11. مراحل 8 تا 10 را تکرار کنید تا تمام مواد تمام شوند.
  12. روی لازانیا را با سس و پنیر موزارلا بپوشانید.
  13. لازانیا را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر مانند پیتزا مخلوط از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بپزید تا پنیر آب شده و طلایی رنگ شود.
  14. لازانیا را از فر خارج کرده و 10 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.
  15. سپس لازانیا را برش داده و سرو کنید.
طرز تهیه لازانیا

تاریخچه لازانیا

ریشه‌های لازانیا را می‌توان در یونان باستان جستجو کرد. در آن زمان، نوعی نان پهن و تخت به نام “لازانوم” وجود داشت که آن را با پنیر و ادویه‌ها طعم‌دار می‌کردند. رومی‌ها نیز از این نان در آشپزی خود استفاده می‌کردند و آن را با گوشت و سس ترکیب می‌کردند.

اما منشاء لازانیای امروزی به ایتالیا و قرون وسطی باز می‌گردد. در آن زمان، مردم از ورقه‌های نازک پاستا به همراه سس و پنیر، لازانیا را تهیه می‌کردند. اولین دستور پخت لازانیا در کتابی به نام “Formaggiolo” در قرن 14 میلادی ثبت شده است.

لازانیا در ایران

لازانیا در اواخر دوره قاجار و اوایل پهلوی، توسط ایرانیان شناخته شد و به مرور جای خود را در سفره‌های ایرانیان پیدا کرد. امروزه لازانیا به یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایتالیایی در ایران تبدیل شده و در رستوران‌ها و خانه‌ها به روش‌های مختلف طبخ می‌شود.

سخن آخر

در این پست سعی کردیم تا شما را با روش های طرز تهیه لازانیا در فر و بدون فر آشنا کنیم زیرا لازانیا هم از محبوبیت بالایی برخوردار است و هم به روش های گوناگونی پخته میشوند. امیدواریم که این مقاله مورد رضایت شما قرار گرفته باشد.

نوش جان !!! تماس با کافه رستوران دیبارو

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *